Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOG ILI VELIKI ARHITEKT
Povratak na članak

Pitanje zbog kojeg stoljećima vlada zavada između masona i kršćana

Slobodno zidarstvo ne stavlja Boga u centar svog izučavanja i djelovanja, tumačeći nastajanje svijeta i svega onoga što Bog predstavlja. Ne priklanja se ni jednoj religiji kao ishodištu svog vjerovanja i tumačenja.

Komentari 2

BH
Bunjevac=Hrvat
09:31 02.08.2020.

Masonerija je trulež.

VL
VE
Veljanin1
19:50 01.08.2020.

Hrpa gluposti. Tradicija od 300 godina korupcije i međusobnog pogodovanja u svakoj sferi društva kojoj se još nitko nije usudio stati na kraj, a oni koji jesu, progutao ih je mrak. Masoneriju pod hitno zabraniti u svakoj državi. Uostalom kunete se da ste iskreni i dobronamjerni, a tajni ste članovi koji se sastaju u tajnim ložama, obavljajući tajne rituale. Ima li nekog tko Vam uopće vjeruje? Članak je čista farsa i predstava za ljude.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.