Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIKOVITO IZRAŽAVANJE

Pitanje Mislava Bage zbunilo Bernardića: 'Kakva jaja?'

Foto: Screenshot/Nova TV
03.07.2020.
u 08:02

Slikovito sam se izrazio, odgovorio mu je Bago.

Jedno pitanje Mislava Bage zbunilo je lidera Restart koalicije i šefa SDP-a Davora Bernardića tijekom sučeljavanja s Andrejom Plenkovićem uoči parlamentarnih izbora ove nedjelje.

- U predsjedničkoj ste kampanji isticali da je važna pobjeda Zorana Milanovića da ne bi, da se slikovito izrazim, sva jaja bila u jednoj košari. Zašto bi to sada bilo u redu u ovom slučaju na parlamentarnim izborima? - upitao je Bago Bernardića. 

- Kakva jaja? - upitao je Bernardić.

Slikovito sam se izrazio, odgovorio mu je Bago.

Komentara 23

ČE
četvrti
22:14 03.07.2020.

Svaka minuta ovog sučeljavanja pokazuje da je Bernardić davno dosegao razinu svoje nekompetentnosti. Bilo bi pogubno da se takav nađe na čelu Vlade.

MM
Mirko_Motika
22:18 03.07.2020.

ovaj ne kuži niti najobičniju metaforu

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
22:13 03.07.2020.

Niti jedno pitanje Bernardić do sada nije razumio i na svako pitanje odgovora iz "arhive" u glavi što je nabubao napamet a sve mu se zbučkalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije