Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vili Beroš:

'Pitanje je vremena kada će se u Hrvatskoj pojaviti prvi slučaj koronavirusa'

Vili Beroš
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/4
09.02.2020.
u 20:47

Za četiri dana je i izvanredni sastanak ministara zdravstva zbog koronavirusa.

U Bruxellesu je organizirana video konferencija s ministrima zdravstva, zamjenicima i tajnicima iz Europe na temu koronavirusa.

- Videotelekonferencija jednostavno se izrodila kao jedna brza mogućnost komunikacije. Po prvi put jedan takav digitalni izazov realizirao se. Sve članice su zadovoljne. Imamo sada u ovom trenutku, dobio sam prije pola sata nacrt zaključaka te televideokonferencije. Ono što smo do sada napravili u Hrvatskoj podizanjem kriznog stožera i svim mjerama, sada želimo podići na EU nivo - kaže hrvatski ministar zdravstva Vili Beroš, piše RTL.

Za četiri dana je i izvanredni sastanak ministara zdravstva zbog koronavirusa.

- Neće biti problem i samo je pitanje vremena kada će se pojaviti prvi slučaj potvrđene koronavirus infekcije u Republici Hrvatskoj. No spremni smo i za taj scenarij, u ovom trenutku nema nekih većih problematičnih stvari - kaže Beroš.

Video - Predstavljene mjere prevencije širenja koronavirusa

Ključne riječi

Komentara 1

HB
HBPM33
21:47 09.02.2020.

A smrtnost ce biti 2 posto kao i kod gripe. Al treba skrenuti fokus sa sustine, jel da?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije