Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pištoljem prijetio supruzi i sinu

policija
Arhivska fotografija
26.01.2010.
u 11:22

Muškarac je 48-godišnjoj supruzi i 22-godišnjem sinu zaprijetio da će ih ubiti prijeteći pištoljem marke TT 7,62 mm. Sa sinom se i potukao.

Pištoljem marke TT 7,62 mm, koji je nezakonito posjedovao, 43-godišnji D. K. prijetio je 48-godišnjoj supruzi i 22-godišnjem sinu. Zaprijetio je da će ih ubiti, a zatim se i fizički sukobio sa sinom.

Policija ga sumnjiči da je 19. siječnja počinio kaznena djela prijetnje i nasilničkog ponašanja u obitelji. Priveden je, a tijekom prekršajne obrade policija je u njegovu automobilu pronašla pištolj.

Uz kaznenu je prijavu doveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Kako neslužbeno doznajemo, pištolj je pronađen u kutiji za prvu pomoć. Također, muškarac je otprije poznat policiji zbog nekoliko desetaka kaznenih djela imovinskog karaktera te zbog nasilja.

Komentara 2

OB
-obrisani-
12:03 26.01.2010.

Dakle sređivao je stvari na žustriji hrvatski način i preskočio iznuđivanje, obmanu i prevaru nego odmah krenuo sa pištoljem..

Avatar Jana
Jana
19:47 26.01.2010.

Ovaj tip je otprije poznat policiji zbog nekoliko desetaka kaznenih djela imovinskog karaktera te zbog nasilja. Sada je prijetio ženi i sinu pištoljem. Sada treba vidjeti šta će biti dalje . Policija ga je privela istražnom sudcu a vjerujem daa će ga pustiti. Kada se dogodi tragedija možda će tekl onda završiti u zatvoru. Tako to funkcionira kod nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije