Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO POD DRUGIM JAMU KOPA...

VIDEO Pisao strogi zakon protiv preljuba pa sam završio na bičevanju zbog toga

Foto: Screenshot
1/3
01.11.2019.
u 09:24

Bičevi se tradicionalno proizvode od ratana a krvnici imaju sve dijelove tijela osim očiju pokrivene kako ih se ne bi moglo identificirati

Indonežanin koji je radio u organizaciji koja je pomogla pisanju strogog zakona protiv preljuba zaradio je bičevanje u javnosti nakon što je uhvaćen u - preljubu s udanom ženom, prenosi BBC. Nad Mukhlisom bin Muhamedom iz teološkog vijeća u Acehu u četvrtak je izvršena kazna 28 udaraca bičem a žena s kojom je bio u vezi zaradila je 23 udaraca bičem.

Mukhlis je iz vrlo konzervativne regije Aceh, jedinog dijela Indonezije u kojemu se prakticira šerijatsko pravo. U toj pokrajini bičevanjem se kažnjavaju istospolni odnosi i kockanje, a po šerijatskom zakonu i proizvodnja, prodaja i konzumiranje alkohola u toj pokrajini zabranjeni su.

"To je Božji zakon. Bičevat se mora svatko za koga se dokaže da je kriv čak i kad se radi o pripadniku vijeća ulema", rekao je zamjenik gradonačelnika okruga Aceh Besar Husaini Wahab. U tom okrugu živi Mukhlis.

Husaini je najavio i da će Mukhlis biti izbačen iz vijeća ulema. Mukhlis (46), koji je i vjerski vođa, prvi je takav koji je bičevan u javnosti od stupanja na snagu šerijatskog prava 2005. Vijeće ulema savjetuje lokalne vlasti u pisanju i provedbi šerijatskih zakona.

Bičevi se tradicionalno proizvode od ratana a krvnici imaju sve dijelove tijela osim očiju pokrivene kako ih se ne bi moglo identificirati. Bičevanje se izvodi u javnosti no djeci je zabranjeno promatranje.

Ključne riječi

Komentara 6

MR
Mrkonja
10:03 01.11.2019.

Religija ljubavi, mira i tolerancije!

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
10:53 01.11.2019.

Zanimljivo kako nasi liberali na svaki moguci nacin zele u Hrvatsku dovesti migrante iz tih zemalja a nisu svjesni da zapravo sami sebi pisu zakon kao ovaj covjek ,prvi ce nastradat homoseksualci ateisti ovisnici i druge devijantne grupe ,upravo to se dogodilo kad je Isil preuzeo vlast ,a Bojan Glavasevic ide u Bihac prati wc migrantima

GI
Gips
09:37 01.11.2019.

Licemjeri svih zemalja, ujedinite se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije