Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZDAJE SE od 1964.

Pirelli stopirao svoj kalendar za 2021.

Foto: Pirelli
1/3
01.04.2020.
u 19:41

Ranije je bio poznat po fotografijama razodjevenih ljepotica, ali zadnjih je godina napravio zaokret prema umjetničkim fotografijama

Pirelli je preko Instagrama ljubiteljima svog prestižnog kalendara poslao poruku da otkazuje proizvodnju izdanja za 2021. godinu. Umjesto toga, donirat će 100.000 eura za borbu protiv koronavirusa.

- Svake godine sanjamo da će naš kalendar inspirirati, uzbuditi. Ove godine naš san mora biti da svijet pobijedi prijetnju nazvanu COVID-19 - navode iz Pirellija.

Njihov je kalendar poseban po limitiranom broju primjeraka koji se proizvedu, ali i po vrhunski produciranim fotografijama. Pirelli svoj kalendar izdaje od 1964. godine. Ranije je bio poznat po fotografijama razodjevenih ljepotica, ali zadnjih je godina napravio zaokret prema umjetničkim fotografijama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije