Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Putnici doživjeli šok

Pilot prije leta putnicima dao nevjerojatan prijedlog, od muke počeli povraćati...

Reuters
12.06.2017.
u 08:58

Pilot se suočio s problemima oko motora...

Pilot zrakoplova kompanije "EasyJet" na liniji između španjolske Malage i engleskog Bristola uoči polijetanja frapirao je putnike bizarnim zahtjevom za glasovanjem hoće li uopće krenuti na put ili ne, piše The Sun.

Pilot se suočio s problemima oko jednog motora pa je upitao putnike: "Šanse su 50-50 da će oba motora raditi. Idemo glasovati, hoćemo li krenuti ili ne! Dignite ruku tko je za".

Prestravljeni putnici rekli su kako im je pilot jasno objasnio da postoji velika mogućnost da jedan motor neće raditi. Da stvar bude gora, let za Bristol već je kasnio čak 40 sati.

- Svi smo bili traumatizirani od čekanja, a kada je pilot rekao to što je rekao, jedan čovjek je povratio - rekao je jedan putnik.

S druge strane, iz EasyJeta demantirali su optužbe putnika.

"Pilot je samo sugerirao putnicima da napuste zrakoplov dok se problem ne riješi. Naravno da ne bi poletio s pokvarenim motorom", poručili su iz ove kompanije.

Zrakoplov na kraju nije poletio. Putnici su se strpjeli još 24 sata i zamjenskim zrakoplovom se vratili kući.

Komentara 3

Avatar Dr Evil
Dr Evil
10:49 12.06.2017.

Remont u Ukrajinu...

Avatar maxist
maxist
10:18 12.06.2017.

servis kod Gige u šupi ?

DE
deda1234
13:36 12.06.2017.

malo postelat fergazer na 11000 metera!😭😭

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije