Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
to nisu očekivali

Evo kako je pilot zrakoplova oraspoložio putnike nakon višesatnog kašnjenja

Pizze u avionu
Foto: Logan Marie Torres
1/2
09.07.2014.
u 11:27

Nakon otprilike dva sata provedenih na aerodromu u Cheyenneu avion je poletio i sa 5 sati zakašnjenja stigao u Denver.

Pilot kompanije Frontier Airlines naručio je za sve putnike u avionu pizze, javlja Daily Mail.

Avion navedene kompanije iz Washingtona za Denver u ponedjeljak je poletio s gotovo sat vremena zakašnjenja. Kada se približio području Denvera ''naletio'' je na jaku oluju pa je kapetan bio prisiljen kružiti iznad zapadne Nebraske dok ona ne prođe. No avion je zatim ostao bez dovoljno goriva pa je morao sletjeti na aerodrom u Cheyenneu u američkoj saveznoj državi Wyoming dok oluja ne prođe. Nakon otprilike sat vremena na pisti putnici su postajali nervozni, a kapetan je shvatio da ni on ni oni nisu dosta dugo pojeli obrok te je odlučio naručiti pizze.

Putnica Logan Marie Torres koja je snimila fotografije na kojima je prikazano kako osoblje zrakoplova putnicima nosi pizze ispričala je da je kapetan rekao: "Dame i gospodo. Frontier Airlines poznat je kao jedna od najjeftinijih aviokompanija u SAD-u, ali vaš kapetan nije škrt. Upravo sam naručio pizzu za cijeli avion.''

Nakon oko dva sata provedenih na aerodromu u Cheyenneu avion je poletio i s pet sati zakašnjenja stigao u Denver. 

>> Boeing 727 skriven usred šume zbunio sve – evo zašto se tamo nalazi

Ključne riječi

Komentara 3

LI
liliZG
12:26 09.07.2014.

majstor!

Avatar targus
targus
10:07 10.07.2014.

a kako je tek avion mirisao ovima koji su došli poslije njih:))

Avatar Čaruga
Čaruga
11:32 10.07.2014.

Dao je dobar primjer kako bi sve avio kompanije trebale raditi i to bi trebalo biti pravilo a ne pokupiti pare i dati im čips da grickaju. Kompanije zgrću milione a on od svojih usta nahranio toliki narod svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije