Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan Oružanih snaga

Pilot MiG-a snimio let iznad Jaruna: Pogledajte kako to izgleda iz njihove perspektive

pogled iz MiG-a
Foto: Screenshot
26.05.2019.
u 22:52

Hrvatska vojska proslavila je 28. rođendan, a građani su na Jarunu mogli vidjeti padobranske skokove, vojno-akrobatski program Počasno-zaštitne bojne, vježbu Hrvatske vojske "Jarun 19" te letački program Hrvatskog ratnog zrakoplovstva...

Hrvatska vojska građanima je za 28. rođendan danas na Športsko-rekreacijskom centru "Jarun" prezentirala svoje vještine.

Građani su tako imali priliku vidjeti ispaljivanje počasnih plotuna, padobranske skokove, vojno-akrobatski program Počasno-zaštitne bojne, vježbu Hrvatske vojske "Jarun 19" te letački program Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, kao i nastup akrobatske grupe "Krila Oluje" i taktičko-tehnički zbor naoružanja i vojne opreme Hrvatske vojske.

Posebno atraktivan bio je prelet MiG-ova, a kako je to izgledalo iz pilotske kabine pokazao je jedan od pilota koji je sve snimio.

Pogledajte njegov video:

Komentara 3

SB
sbullet
09:41 27.05.2019.

šteta što nisu još jednom prošli

BA
Barbasmora
07:27 27.05.2019.

Pa nije letia iznad naseljenog mista....svi su se izselili.....

NE
Nepokolebljiv
05:50 27.05.2019.

Balkanistanska nedisciplina! Avionom se ne leti iznad naseljenog mjesta na visinama ispod 3000 stopa ( 300m). Vojni pilot bi morao biti utjelovljenje discipline a ovaj "cowboy" pokazuje da ne zavreduje cast uniforme koju sramotri!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije