Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spasila je zdravlje

'Pijem i perem zube urinom, a navečer se tuširam njime. Izgubila sam 50 kilograma'

23.09.2018.
u 20:16

Toliko je uvjerena u zdravstvene prednosti vlastitog urina da njime pere kosu, a također ga koristi za pranje zubi

Prije nego je počela paziti što jede, 46-godišnja Leah Sampson težila je 120 kilograma. Živjela je svoj život uživajući u, kako kaže "standardnoj američkoj prehrani: govedina, svinjetina i piletina".

Patila je kroničnog umora koji je toliko utjecao na njene ruke da nije mogla ni kosu oprati.  

"Prije nego što sam odlučila izgubiti kilograme, osjećala sam se nepotrebnom i bolesnom. Nisam se mogla brinuti o sebi, ni o djeci. Bila sam bolesna i umorna od toga da sam bolesna, debela i poželjela sam da sam mrtva."

U takvom stanju otkrila je "terapiju urinom", gdje se ljudski urin koristi u medicinske i kozmetičke svrhe i odlučila je isprobati ovu konzervativnu terapiju. 

Toliko je uvjerena u zdravstvene prednosti vlastitog urina da njime pere kosu, a također ga koristi za pranje zubi.

Možda zvuči odvratno, ali i prelako za izgubiti kilograme na taj način. Zvuči tako jer ima još jedan mogući razlog zašto je heroina ove priče izgubila kilograme. Ona također prati strogu dijetu - naime, ne jede obrađivanu hranu nego se hrani biljkama.

Foto: Facebook/ Naš potok

Opisala je i kako skuplja svoj urin.  

"Nuždu obavim oko tri ujutro kada popijem pola čaše urina, a ostatak pijem kroz dan. Taj ostatak koristim i za pranje zubi, a i znam "osvježiti" usta tijekom dana", rekla je Leah koja, ako vam do sada nije zgadila obrok, ima još jednog asa iz rukava za zdraviju kožu.

"Skupljam mokraću u staklenim posudama tijekom dana, a navečer se time tuširam".

Foto: Facebook/ Naš potok
 Ni tu nije kraj ove ljubiteljice urina. 

"Ne samo da se tuširam, nego čistim kožu i oči pomoću urina". 

Leah je izgubila 52 kilograma i sada teži 68 kilograma, a koliko vjeruje da joj je "terapija urinom" pomogla pokazuje njena želja da se planira posvetiti informiranju ljudima o svom "zdravom putovanju". 

Ključne riječi

Komentara 10

JU
jurajuric118
20:28 23.09.2018.

kaj bi tek bilo da počne jesti govna

DU
Deleted user
21:12 23.09.2018.

Pa tko te ne bi pozelio !

DH
dalibor.hren
20:48 23.09.2018.

Koga dreka jede?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije