Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ BJEGUNCA

Pijanom vozaču koji je udario majku i dijete vraćena dozvola

nesreća
Goran Jakuš/PIXSELL
08.05.2010.
u 14:22

- Zdolec je pušten nakon policijske obrade u petak ujutro, jer nije bilo uvjeta za njegovo zadržavanje - rekli su iz policije. Vozačku dozvolu već može dobiti natrag, a o njenom trajnijem oduzimanju odlučit će sud.

ČAKOVEC - Ivan je kod djevojke. Nisam puno pričao s njim, ne znam što se dogodilo te kobne večeri - ispričao je danas otac Ivana Zdolca iz Belice.

Pred kućom u Čakovečkoj ulici bila je parkirana honda kojom je Ivan Zdolec u četvrtak u Prvomajskoj ulici udario Mirjanu Novak s trogodišnjom kćerkicom te potom pobjegao s mjesta nesreće. Na automobilu nedostaje desni retrovizor, a na desnom je blatobranu malo udubljenje.

Zdolčev otac kaže kako Ivan inače ne pije te kako s njim nije bilo problema.
- Bili smo kod obitelji Novak, pitati kako je kći i ispričati se u ime obitelji. Nadamo se da će se oporaviti što prije - kaže otac, koji nije želio reći svoje ime.

Susjedi Zdolcovih, također ne želeći da otkrijemo njihov identitet, složili su se da Ivan nije bio problematičan i da je njemu sad najteže, s čim se vjerojatno ne bi složila obitelj Novak.

- Zdolec je pušten nakon policijske obrade u petak ujutro, jer nije bilo uvjeta za njegovo zadržavanje - rekao je glasnogovornik PU Međimurske Krunoslav Gosarić.

Vozačku dozvolu već može dobiti natrag, a o njenom trajnijem oduzimanju odlučit će sud.

- Slijedi podnošenje kaznene prijave u redovnoj proceduri, zbog izazivanja nesreće i nepružanja pomoći ozlijeđenoj osobi. Inače, kći je van životne opasnosti - kaže Gosarić.

Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, Zdolec je sakupio više od jednog optužnog prijedloga zbog prometnih nesreća, uključujući i alkohol, što pobija izjave obitelji i susjeda da nije bilo problema s njim.

Komentara 19

SI
simi
17:11 08.05.2010.

Nitko nije rekao da se mama kazni ili takve stvari , da mladic treba da dobije kaznu za to sta je napravijo to svako zna al za takve stari je sud tu a ne mi!!!!

OB
-obrisani-
21:26 08.05.2010.

I ja moram kometnirat. Nek to čovijek sam riješi kad nezna država i njezin truli kapitalizam. zažmurite i sve ok.

IL
ilica
16:00 08.05.2010.

Trebalo je posipat otrov po vozačkoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije