Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZMJEREN MU 1,51 ‰

Pijanog Puljanina uhitili u parku s nožem i hašišom

hašiš
Ivica Galović/PIXSELL
29.10.2013.
u 12:39

Nož se, s obzirom na to da ga je imao na javnom mjestu, smatra oružjem kojemu je osnovna namjena napad ili nanošenje ozljeda.

Protiv 39-godišnjeg muškarca iz Pule policija će podnijeti optužni prijedlog nadležnom Prekršajnom sudu zbog nošenja oružja i zloporabe opojnih droga.

Policajci Interventne jedinice muškarca su noćas, pola sata poslije ponoći, zatekli pijanog u Parku Petra Krešimira u Puli. Izmjeren mu je 1,51 promil alkohola, a kod sebe je imao nož dužine 17 centimetara. Nož se, s obzirom na to da ga je imao na javnom mjestu, smatra oružjem kojemu je osnovna namjena napad ili nanošenje ozljeda.

Osim oružja Puljanin je uza se imao vrećicu sa 0,2 grama smeđe smolaste materije, za koju je preliminarnim testiranjem utvrđeno da je riječ o hašišu.

>> Strancima oduzeli marihuanu, hašiš, speed...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije