Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA PRIČA

Pijanog ga ugrizla zmija, on joj uzvratio i na kraju je kremirao

Izložba zmija
Foto: Igor Kralj/Pixsell
30.07.2019.
u 10:45

Kumara su premjestili u drugu bolnicu na liječenje, a zmiju je obitelj kremirala.

Raj Kumar odmarao se i uživao u piću kod kuće u Indiji kad ga je iznenada ugrizla zmija. On joj nije ostao dužan. Ugrizao je i on nju te je ubio, rekao je njegov otac.

Nesretnog su muškarca i raskomadanu zmiju odveli liječniku. Kako piše The Independent, u bolnici su, iznenađeni njegovim činom, ustvrdili kako je Kumarovo stanje kritično. Poslije se doznalo kako zmija pripada skupini štakorašica koje su obično bezopasne i neotrovne.

– To je definitivno čudno. Vidio sam da je ljude ugrizla zmija, ali nikad da je netko ugrizao nju. Mislio sam da sam ga prvo pogrešno shvatio – rekao je Kumarov liječnik N. P. Singh za NDTV.

Kumarov otac objasnio je za tamošnje lokalne medije kako je njegov sin u tom trenutku bio malo pijan pa je zato ugrizao i raskomadao zmiju. Da kraj ove priče bude još neobičniji, Kumara su premjestili u drugu bolnicu na liječenje, a zmiju je obitelj kremirala.

Ključne riječi

Komentara 2

IP
infо_punkt
13:57 30.07.2019.

U članku piše da ga je ugrizla neotrovna zmija, da je tip bio pijan i da je u kritičnom stanju u bolnici !? Ja bih rekao da je tip na detoksikaciji od alkohola, a zmija je u priču upala slučajno...

Avatar rubinet
rubinet
11:08 30.07.2019.

basne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije