Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Agresivni ZET-ovac

Pijani ZET-ovac nokautirao kolegu jer ga nije htio odvesti doma

sudar tramvaja (1)
Boris Šćitar/Pixsell
23.10.2010.
u 15:10

Pijani zaposlenik ZET-a napao je svoga kolegu Ž. Ć. (62) i slomio mu nos u ZET-ovoj garaži

ZAGREB - Pijani zaposlenik ZET-a napao je svoga kolegu Ž. Ć. (62) i slomio mu nos u ZET-ovoj garaži u Semljačkoj ulici u Dubravi u petak u 23 sata, i to nakon što je otišao sa ZET-ove sindikalne zabave.

Za napad je osumnjičen M. B. (41). Agresivni zetovac se nakon zabave na kojoj se počastio kojom čašicom više (izmjereno mu je 1.7 promila alkohola u krvi) uputio u stanicu ZET-a.

Tamo je napadnutog kolegu zatražio da mu netko organizira prijevoz do doma. Nakon što je kolega to odbio, ovaj je počeo prigovarati i na kraju ga udario šakom u glavu. Ž. Ć. je liječnička pomoć pružena u KBC Rebro gdje su liječnici ustanovili da je teže ozlijeđen.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Časna seka
Časna seka
16:36 23.10.2010.

Ako pijani čovjek teže gađa, znači da je ovaj pogođeni bio uistinu širok.

JU
Jurek
16:56 23.10.2010.

i na kraju ga udario šakom u glavu... dok je ovaj glavom udario u tramvaj što je vidljivo na slici

OB
-obrisani-
09:18 25.10.2010.

Ma neka ga je malo cvaknuo nece mu to nista naskodit. Nego pogledajte gore na fotki policajca sa stomacinom i cigaretom u ruci. Koji lik, ovakve cesto srecem, a najbolji su oni koji su jos malo i krezavi. Oni mii stvaraju pravi dojam sigurnosti. Ovo cu morati skinuti i napraviti poster.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije