Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Varaždina

Pijani vozač oko ponoći usmrtio biciklista koji se vozio bez svjetala

očevid
Grgur Zucko/PIXSELL/Ilustracija
15.11.2018.
u 10:01

Automobil je udario u bicikl, a biciklist je odbačen u jarak pokraj ceste. Od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu događaja

U Leskovcu Topličkom u Varaždinskoj županiji danas iza ponoći poginuo je 71-godišnji biciklist. Na njega je osobnim automobilom naletio pijani 30-godišnji vozač kojem je izmjereno 1.38 promila alkohola u krvi.

Vozio je iz smjera Varaždinskih Toplica prema Ludbrega i u blagom lijevom zavoju započeo pretjecati biciklista koji se kretao uz desni rub kolnika bez svjetala i reflektirajućeg prsluka.

Automobil je udario u bicikl, a biciklist je odbačen u jarak pokraj ceste. Od zadobivenih ozljeda preminuo je na mjestu događaja.

Zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Varaždinu odredila je obdukciju i izvanredni tehnički pregled vozila. Vozač je uhićen i doveden u Policijsku postaju Novi Marof.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
midea
12:34 15.11.2018.

poginuo možda radi 20 kuna koliko košta svijetlo kod Kineza !

SA
samoborka
19:08 15.11.2018.

Cijeli clanak bi se zahvaljujuci kretenizmu pijanog ubojice i mutavog ubijenog mogao skratiti u tri rijeci; "Glup i gluplji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije