Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Pijani se svađali, jednom ozlijeđen prst, krenuli u bolnicu pa namjerno sletjeli s ceste

Ivo Cagalj/PIXSELL
30.10.2020.
u 15:58

Stariji muškarac je kazneno prijavljen zbog nanošenja teške ozljede, a mlađi prekršajno zbog ometanja vozača u vožnji pri čemu su ozlijeđene druge osobe

Ako piješ ne svađaj se, a još manje vozi. Pouka je to koju  bi mogli izvući 40-godišnjak i 22-godišnjak s kojima je splitska policija imala pune ruke posla, što je na koncu završilo s kaznenom prijavom za starijeg i prekršajnom prijavom za mlađeg muškarca.

A sve je počelo kada se taj dvojac, u alkoholiziranom stanju sukobio prvo u stanu na području Splita, a zatim se njihov sukob nastavio i na ulici. U tom sukobu 22-godišnjaku je teže ozlijeđen prst,  pa on i njegov stariji pajdaš sjedaju ua automobil kako bi 40-godišnjak 22-godišnjaka odvezao u bolnicu.

No njihov sukob iz stana i s ulice nastavlja se u automobilu, pa u jednom trenutku 22-godišnjak hvata volan dok se automobil kreće, što je za posljedicu imalo da vozilo izleti s kolnika te udari u parkirani automobil. Obojica su prevezena u bolnicu gdje je ustanovljeno da su lakše ozlijeđeni. Stariji muškarac je kazneno prijavljen zbog nanošenja teške ozljede, a mlađi prekršajno zbog ometanja vozača u vožnji pri čemu su ozlijeđene druge osobe.

Policija nije priopćila koliko su promila u krvi njih dvojica imala, zbog čega su se sukobili, kako je 22-godišnjaku ozlijeđen prst, kao ni kada se sve navedeno točno dogodilo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije