Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osramotili klub

Pijani ragbijaši valjali se po automobilima i maltretirali vozače

07.02.2011.
u 14:09

Zaustavili su kombi, a jedan je igrač otvorio bočna vrata i sprečavao vozača da nastavi vožnju. Nakon toga netko mu je na vjetrobransko staklo stavio plakat s natpisom "Danas izgledaš sjajno"

Da ni australski sportaši nisu imuni na incidentne situacije, pokazuje video snimljen u studenom prošle godine, a koji se tek sada pojavio u javnosti.

Ragbijaši Western Bulldogsa snimljeni su kako u alkoholiziranom stanju divljaju ispred ulaza u bar George u Hong Kongu.

Zabavljali su se zaustavljajući vozila na ulici i valjajući se po njima, a u jednom trenutku zaustavili su kombi. Jedan igrač otvorio je bočna vrata i sprečavao vozača da nastavi vožnju.

Nakon toga netko mu je na vjetrobransko staklo stavio plakat s natpisom "Danas izgledaš sjajno".

Potom su zaustavili i taksi, a bivši igrač Bulldogsa Tim Callan sjeo je na haubu i ispijao piće. U međuvremenu je i Jarrad Grant sa zečjim ušima roza boje na glavi izveo svoj "šou" - skinuo je hlače i legao ispred taksija.

Iz klupskog vodstva poručili su da su "iznimno frustrirani i razočarani time što se to dogodilo", a igrači su upozoreni kako se takvo što više ne smije ponoviti. Također tvrde da snimku nije snimio i objavio nitko od igrača.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:24 07.02.2011.

Ožujsko pivo... Stvara prijatelje od 1561-e...ma od stoleća sedmog...

Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
23:54 07.02.2011.

Ovo su igraci Footy-a koji je slican ragbiju a li svakako nije ragbi. Prikazani igraci su iz footy kluba Buldogs iz Melbourne-a Australia.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije