Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVENIRALA I POLICIJA

Pijani putnik i taksist se potukli na Europskom trgu, prolaznici ih razdvajali

Screenshot 24sata
06.03.2021.
u 14:10

Muškarac je navodno strani državljanin i pijan je htio ući u taksi, priča svjedok

U četvrtak nešto iza 13 sati došlo je do fizičkog sukoba na Europskom trgu. Policija je potvrdila da je došlo do incidenta, a od prolaznika se doznalo da je navodno razlog bio odbijanje taksista da vozi muškarca u alkoholiziranom stanju.

- Prolazio sam i vidio da dvojica drže mladića na podu. Kako sam čuo od ljudi koji su se tamo zatekli, muškarac je navodno strani državljanin i pijan je htio ući u taksi. Sukobio se s vozačem, koji ga je izvukao iz vozila i oborio ga na tlo - ispričao je svjedok, koji se zatekao na Europskom trgu u Zagrebu u četvrtak prijepodne,za 24sata .

U njihov sukob se umiješala i jedna prolaznica koja je htjela smiriti situaciju.

- Smiri se, smiri se. Ja ti pomažem, a ti tako - govorila je.

Svjedok dodaje da je policija došla vrlo brzo i odvela muškarca, a došla je i Hitna pomoć. Iz policije su poručili da su 41-godišnjaka prijavili zbog kršenja javnog reda i mira.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
14:57 06.03.2021.

a kak da se čovjek napije? svoj auto nema,u javni prijevoz ga isto ne puste. a godinama nam govore da kad piješ ne vozi,a sad su ovi šahisti postali tak fini da više ni pijanog čovjeka ne žele voziti.

ZA
zagabria5
15:00 06.03.2021.

Taksisti brižno čuvaju reputaciju, izvukao putnika iz vozila i oborio na tlo. Nadam se da slike neće izaći na Instagramu da sramote Zagreb

Avatar Ena4444
Ena4444
15:00 06.03.2021.

Pijan u 12, zašto bih ga vozio, ne mora, da mu se zriga u autu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije