Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skočio u more

Pijani mladić zbog oklade usred noći išao preplivati riječku luku

'30.08.2009., Slavonski Brod - Marijan Ibrisimovic, profesor tjelesnog pred ciljem nakon preplivanih 10 kilometara rijekom Savom od Migalovaca do sredista Slavonskog Broda. Plivacki maraton je plivan
'Franjo Lepan/24sata'
22.04.2012.
u 11:40

Dojavu o nesmotrenom činu, kojeg je navodno motivirala oklada, proslijedila je mlađa ženska osoba jer su mladićevi prijatelji izgrednika izgubili iz vida te se uplašili za njegov život.

Zbog neobičnog pothvata 21-godišnjeg S. P. iz Rijeke u subotu, sat iza ponoći, posla je imala i Nacionalna središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru.

Naime, stigla je anonimna dojava da je mlađa muška osoba skočila u more s gata Karoline Riječke u luci i da ima namjeru preplivati do terminala. Panika je nastala kada je njegovoj ekipi, koja ga je čekala, na 15 do 20 minuta nestao s vidika. Informacija je odmah proslijeđena Lučkoj kapetaniji Rijeka i postaji Pomorske policije koji su svoje ljude uputili na putnički terminal. U međuvremenu je dalekozorom uočen plivač u blizini terminala.

Djelatnici Pomorske policije dočekali su ga na terminalu, do kojega je doplivao oko 01,36 sati, pomogli mu izaći iz mora, a potom je prevezen kolima Hitne pomoći. Razlog rizičnom noćnom plivanju, utvrdila je policija, bila je oklada, a svemu je kumovao i alkohol.

 

Komentara 10

TO
Toni50
11:54 22.04.2012.

Sranje od reportaže - najbitnije ne kaže - udaljenost 30, 300 ili 3000 metara !????

GA
gary1
12:08 22.04.2012.

je li noćno kupanje zabranjeno

OL
olovka
11:53 22.04.2012.

Dali su netkom potrebne vijesti o ludacima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije