Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško ozlijeđen

Pijani mladić u Sinju pretukao pijanog interventnog policajca

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
26.02.2016.
u 10:36

V.P. je prema pisanju Slobodne Dalmacije, imao 2,89 promila alkohola u krvi, a J.A.V. jedan promil alkohola u krvi.

U Sinju je oko 3 sata u parku u neposrednoj blizini diskoteke "Piccadilly" 26-godišnji J.A.V. u alkoholiziranom stanju pretukao 35-godišnjeg V.P. pripadnika interventne policije također u alkoholiziranom stanju koji u to vrijeme nije bio u službi, javlja Slobodna Dalmacija.

V.P. je prema pisanju Slobodne Dalmacije, imao 2,89 promila alkohola u krvi, a J.A.V.  jedan promil alkohola u krvi. 

- Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv jedne osobe podnesena je kaznena prijava zbog kaznenog djela teška tjelesna ozljeda, žrtva kojeg kaznenog djela je policijski službenik koji se u vrijeme događaja nalazio izvan službe, koristio je godišnji odmor. Policijski službenik je zadobio teške tjelesne ozljede, hospitaliziran je, podvrgnut operativnom zahvatu i još uvijek se nalazi na liječenju u bolnici - kazala je za Slobodnu Dalmaciju Antonela Lolić, glasnogovornica splitske policije i dodala da  je kriminalističko istraživanje ovog događaja dovršeno podnošenjem kaznene prijave protiv 26-godišnjaka.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, 26-godišnjak je interventnog policajca prvo udario šakom u glavu, a kad je ovaj pao na pod nastavio ga je udarati nogama u glavu. Napad su zaustavili prolaznici. Interventni policajac zadobio je višestruke frakture kostiju lica i vilice. 

26-godišnjaku je određen jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela, budući da je protiv njega već u tijeku jedan drugi postupak za nanošenje teških ozljeda. 

>> Pijani policajac: Uhvatila me panika i zato sam pobjegao

Komentara 8

UI
Uciteljica istine
15:40 26.02.2016.

Zivjela demokracija,bezmoral,nekultura,neodgovornost(obs pa takvi su nasi politicari)pa sta drugo ocekujemo od obicnog puka.

Avatar Hrvatina_Nikola_Tesla
Hrvatina_Nikola_Tesla
18:33 26.02.2016.

Neka ga je, i policija izbacuje nevinu djecu na ulicu.

SC
schwertransport
22:17 26.02.2016.

Jer miiiii smo pijane hudale.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije