Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napuhao 1,08 promila

Pijani mladić u Pleternici omalovažavao policajce

alkotest
Arhiv VL
27.06.2012.
u 11:10

Kako se nije smirio ni pokazao namjeru da će prestati s prekršajem, plavci su ga odveli u postaju gdje je zadržan dok se nije otrijeznio

Nešto više od promila alkohola imao je u krvi 20-godišnji mladić kada je u utorak oko 18 sati počeo vrijeđati i omalovažavati policajce u gradskom parku u Pleternici.

Kako se nije smirio ni pokazao namjeru da će prestati s prekršajem, plavci su ga odveli u postaju gdje je zadržan dok se nije otrijeznio.

Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Nešto kasnije, oko 19.50 sati, u Orljavskoj ulici dvojica su 19-godišnjaka, također  pod utjecajem alkohola (1,19  i 0,92 promila), u prodavaonici verbalno napala prodavačicu. Do dolaska policijskih službenika napustili su mjesto događaja, ali su ubrzo pronađeni i protiv njih slijedi optužni prijedlog.

Komentara 3

PE
perozagreb
12:02 27.06.2012.

On je umanjivao njihovu važnost, a onda su oni njemu dokazali da su ipak važni! Tutleki!

OB
-obrisani-
17:29 27.06.2012.

E nekada te milicajac samo pogledo i odmah si se otrijeznio, pendrek u ruke i opleti sve od reda, kakva k...c demokracija, derni par odgojnih iza uha i evo mira u kvartu.

JA
josip adric
17:53 27.06.2012.

jedno cijelo osam pa to ne zavređuje nikakav komentar .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije