Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spriječila ga policija

Pijani mladić pokušao razbiti videozid

Pula: Povijesna utakmica gledala se i u predivnom ambijentu Arene
Screenshot Duško Marušić/PIXSELL
16.07.2018.
u 13:19

Kod policijskog postupanja, pijani 22-godišnjak otvorio je vrata policijskog automobila kako bi 21-godišnjak pobjegao, ali nije uspio u tome

Srebro Hrvatske na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji u Istri je proslavljeno bez izgreda, jedan manji, za koji je ''zaslužan'' pijani 21-godišnjak, dogodio se u Poreču.

U Poreču, na Obali maršala Tita, na javnom gledanju nogometne utakmice, oko 20.15 sati pijani 21-godišnjak pokušao je razbiti videozid, no u tome su ga spriječili policijski službenici. Kod policijskog postupanja pijani 22-godišnjak otvorio je vrata policijskog automobila kako bi 21-godišnjak pobjegao, ali nije uspio u tome.

Kriminalističko je istraživanje u tijeku. 

Istarski navijači uobičajeno su proslavili veliki uspjeh hrvatske reprezentacije, pjesmom, veseljem i povremenim zaustavljanjem prometa, no nije bilo potrebe za bitnijim postupanjima policije, izvijestila je u ponedjeljak istarska policija.

U pulskoj Areni, gdje je prijenos finalne utakmice pratilo više od 14 tisuća gledatelja, sve je proteklo mirno i u dobrom raspoloženju.

>> Pogledajte galeriju fotografija kako se slavio uspjeh srebrnih Vatrenih u Puli

Pula: Povijesna utakmica gledala se i u predivnom ambijentu Arene
1/13
Ključne riječi

Komentara 15

Avatar southman
southman
13:41 16.07.2018.

Mladi u Istri i Rijeci su kroz ovo prvenstvo pokazali tko su i što su i kako se osjećaju. Politika IDS-a i SDP-a definitivno polako ali sigurno odlazi u povijest. Svi smo mi hrvati a nikakvi istrijani i jugosloveni !!!

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
14:00 16.07.2018.

obala jednonogog koljaca

RI
rightside
18:52 16.07.2018.

i da,, kako je to vec netko napisao prekrasno,, "obala jednonogog koljaca"))))))) a oni su jos ponosni na njega,,jer ih je oslobodio od talijana a danas su svi tamo talijani,govore talijanski i dive se partizanima,,))))) a mozda je bas droga kriva za sve to,,))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije