Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI MAD MAX

Pijani Hrvat projurio kroz granicu pa bježao slovenskoj policiji

Mad Max
28.03.2011.
u 17:16

Nakon što su Slovenci protiv njega podnijeli kaznenu prijavu, sud u Ljutomeru naredio mu je 3259 eura kazne

Vidljivo pijani 32-godišnji muškarac iz Hrvatske u nedjelju ujutro nije se zamarao sa spuštenim rapmama na graničnom prijelazu Bukovje-Gibina, već je na putu iz Hrvatske u Sloveniju doslovno projurio kroz njih, piše portal Sobota.info.

Čak tri slovenska policijska auta naganjala su ga prema Ljutomeru, no nije se dao smesti nego se sa svojom seat ibizom zaletio u dvorište sportske dvorane, udario u ogradu i prednji dio policijskog vozila, pa nastavio prema hipodromu gdje ga je pak blokiralo drugo policijsko vozilo koje je ponovo udario pa se napokon zaustavio.

Nakon što su Slovenci protiv njega podnijeli kaznenu prijavu, sud u Ljutomeru naredio mu je 3259 eura kazne, te pola godine zabrane vožnje po njihovom teritoriju. Poslije presude izbačen je iz zemlje.

Komentara 29

OB
-obrisani-
17:37 28.03.2011.

poznam to gore, tuda moji prelaze granica ali samo kad padne noc pokraj prelaza i bez papira

DU
Deleted user
21:50 28.03.2011.

Da je bio malo brži, projurio bi kroz cjelu janeziju.

Avatar Sor@n
Sor@n
18:25 28.03.2011.

Vidim podnaslov ili što već: HRVATSKI MAD MAX E novinari, novinari prvo pogledajte prvi film pa onda pišite. Mad Max se upravo borio protiv takvih zlikovaca. :))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije