Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKA NESREĆA

Pijani Gospićanin "pokosio" dvije pješakinje

policija
Arhiva VL
13.01.2011.
u 11:11

44-godišnjakinja je teško ozlijeđena, a mlađa žena lakše

Pod utjecajem 2,11 promila alkohola u krvi, sinoć oko 1 sat 26-godišnji Gospićanin automobilom VW Golfom zaletio se u dvije pješakinje koje su se, jedna iza druge, pravilno kretale lijevom stranom kolnika.

U jednosmjernoj Ulici popa Biničkog naletio je prednjom lijevom stranom automobila na 24-godišnjakinju iz Novske te 44-godišnjakinju iz Gospića. 444-godišnjakinja je teško ozlijeđena, a mlađa žena lakše. Obje se nalaze u gospićkoj Općoj bolnici.

Alkoholizirani 26-godišnjak zadržan je u policiji na triježnjenju,a potom slijedi kriminalističko istraživanje.

Komentara 3

AN
Antiša
19:48 13.01.2011.

444 godine. Toliko su živjeli Abraham i njegovi...

LI
liliZG
11:51 13.01.2011.

I što više reći na to?????????????............. .............dal\' netko zna , može li policija osim oduzimanja dovole na licu mjesta i zapljenjiti auto dao daljenjeg????????????

OB
-obrisani-
21:38 13.01.2011.

Upravo sam ufotkao jedan udes kojem sam prisustvovao i starno mi je nejasno što ljudi imaju u glavi kad sjednu u auto? Da su nepovredivi i iznad svega?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije