Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzdolje kod Knina

Pijani 80-godišnjak zbog ispaše ovaca pokušao ubiti 74-godišnjeg pastira

Ovce - ispaša
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
16.04.2020.
u 09:58

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni će, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, biti predan pritvorskom nadzorniku PU šibensko-kninske

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 80-godišnjakom osumnjičenim za ubojstvo u pokušaju na štetu 74-godišnjaka. 

- Osumnjičeni je, u alkoholiziranom stanju, u srijedu oko 10.30 sati u mjestu Uzdolje, zbog nesporazuma oko mjesta ispaše ovaca, oštećenog verbalno, a potom i tjelesno napao pri čemu ga je lakše ozlijedio.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni će, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske - istakla je Marica Kosor glasnogovornica šibenske policije.

Komentara 2

0
0
15:36 16.04.2020.

Molim šlamperaj nepismeni novinarski da se odrede prema privatnom vlasništvu , jer vrijeme gdje je Joška Broz pasao ovce na tuđem zemljištu je davno iza nas...kapirate ili ste maloumni ?

Avatar Šangaj
Šangaj
11:59 16.04.2020.

Imena molim!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije