Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregazio čovjeka kod Karlovca

Pijani 27-godišnji vozač udario biciklistu koji je skretao u dvorište i pobjegao

Foto: Screenshot/Google Maps
13.09.2019.
u 10:35

Nakon očevida nesreće iz PU karlovačke potvrdili su da je vozač mladić od 27 godina  koji je vozio neprilagođenom brzinom, a uz to i pod utjecajem alkohola od 1,33 promila.

Vozač bicikla (63) poginuo je u četvrtak navečer u karlovačkom naselju Mahićno nešto iza 21 sata. Na njega je naletio vozač automobila (27) koji je nakon nesreće pobjegao sa mjesta događaja i tako dodatno ugrozio stradalog muškarca. Naime, mještani tog naselja vidjeli su muškarca da leži na cesti i pozvali Hitnu pomoć koja je nesretnog muškarca oživljavala na mjestu stradanja, ali  nažalost, ozljede su bile preteške zbog čega je muškarac preminuo na putu do bolnice.

Iako je vozač automobila pobjegao s mjesta nesreće, na cesti pored ozlijeđenog muškarca otpala mu je registarska oznaka sa automobila, pa su ga karlovački policajci ubrzo locirali. Nakon očevida nesreće iz PU karlovačke potvrdili su da je vozač mladić od 27 godina  koji je vozio neprilagođenom brzinom, a uz to i pod utjecajem alkohola od 1,33 promila.

– Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka i pod utjecajem alkohola od 1,33 g/kg upravljao je 27-godišnjak te je zbog neprilagođene brzine i smanjene vidljivosti sustigao i automobilom udario bicikl kojim je u istom smjeru upravljao 63-godišnjak i koji je započeo skretati u dvorište. Protiv 27-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava -  izvijestili su iz PU karlovačke.

 

Komentara 4

OB
ObrenM
11:25 13.09.2019.

Ovoga pijanca i necovjeka treba najstrozije kazniti,ali.Da je vozio normalan prosjecan vozac,dali bi izbjegao biciklistu,koji je bez provjere sigurno skretao lijevo.Biciklisti su generalno gledajuci opasnost na cesti, posebice na pjesackim prelazima kada vecom brzinom dolete od"niotkuda".

LI
liliZG
16:54 13.09.2019.

mali pijanac nije niti skužio da je nekog složil na pod, mislil da je ležeći policajac, kakvo bježanje, kaj god

NJ
njofra51
11:22 13.09.2019.

Novinar je trebao istražiti, zašto je biciklista pobjegao u dvorište!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije