Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cesta D2

Pijanac skrivio nesreću u kojoj je poginula Slađana Mihalic (39)

kladare1_mas_pix_140111
Foto: Maja Šantoši /Pixsell
1/6
14.01.2011.
u 21:47

Vozeći 'Opel Astru' pod utjecajem alkohola od 0,98 promila vozač D.P. (28) odgurao S. Mihalic u 'Golfu' pod kamion

VIROVITICA -  Na državnoj cesti D2 u selu Kladare u petak oko 20,20 sati u teškoj prometnoj nesreći poginula je vozačica osobnog automobila Slađana Mihalic (39) iz sela Oderjan kod Kloštra Podravskog, samohrana majka sinova od 17 i 19 godina. Tešku ozljedu s prijelomom stopala desne noge zadobio je vozač drugog automobila D.P. (28), a lakše njegov suvozač S.Đ. (20). Svi s pitomačkog područja. 

          O nesvakidašnjosti teške prometne nesreće svjedoči podatak da je Općinskoj državnoj odvjetnici, dežurnoj sutkinji Općinskog suda u Virovitici i policajcima trebalo više od 4 sata da utvrde sve okolnosti ove prometne tragedije.  Upravljajući osobnim automobilom Opel Astra virovitičkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 0,95 promila, prevelikom brzinom, vozač D.P. (28) kasno je ispred sebe primijetio bijeli automobil 'Golf' koprivničkih registarskih oznaka za čijim se upravljačem nalazila Slađana M. koja je, da bi skrenula u lijevi odvojak ulice, zaustavila vozilo na sredini kolnika u namjeri da propusti kamion varaždinskih registarskih oznaka, s vozačem D.B. (43), koji je dolazio iz suprotnog smjera. Kada je primijetio zaustavljeni 'Golf' vozač D.P. (28) pritisnuo je kočnicu, ali kasno. Automobil je proklizao, udario u zadnju desnu stranu 'Golfa' i doslovno ga odbacio na lijevu stranu kolnika pred jureći kamion. Od 'Golfa' je ostala samo gomila smrskanog lima iz koje suvirovitički vatrogasci izvukli mrtvo tijelo Slađane Mihalic.

       Ova tragedija ima još tragičnije posljedice za obitelj smrtno stradale Slađane M. jer je prije 8 godina u prometnoj nesreći poginuo i njen suprug. Slađane M., pa su njihova djeca ostala bez oba roditelja.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar guten_tag
guten_tag
15:34 15.01.2011.

jedini lijek je uništenje sredstva počinjenja kaznenih djela u prometu . svakom koji vozi pod utjecajem alkohola mora biti oduzet automobil i odmah pod prešu na otpad . time sprječavamo one koji višekratno provode teror na cesti iako im jee oduzeta vozačka dozvola . najgore posljedice , kao ova , su prouzročili ovakve opasne psihopate sa vozačkom dozvolom i sredstvom kojim su počinili zločin .

OB
-obrisani-
13:54 15.01.2011.

Pijanca za volanom opela poslati u doživotni zatvor,imovinu oduzeti te raspodijeliti za odgoj i školovanje unesrećene djece ove žene. Prokleti pijanci,,,tome treba stati na kraj

ZV
Zvrndonja
11:12 15.01.2011.

Kad će doći vrijeme da se ubojicama za volanom stane na kraj?? treba li neko ubiti nekog od političara ili jnihove bogom dane djece da bi se konačno riješio taj problem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije