Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trijezni se

Pijanac oštetio limariju i otkinuo retrovizore na 25 parkiranih vozila

retrovizor,auto
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
12.02.2014.
u 12:11

Šteta na više od 25 osobnih vozila kojima je razbio retrovizore i oštetio limariju tek se treba utvrditi.

Pijanstvo 43-godišnjeg Splićanina B.T. u noći s utorka na srijedu zapamtit će čak 25 vlasnika parkiranih vozila u Mosećkoj ulici koje je oštetio.

U pijanom pohodu s nožem u ruci grebao je po haubama i bočnoj strani, otkidajući im retrovizore. Policija je u 04,40 sati zaprimila dojava o njegovom divljanju. Zatekli su ga s nožem na mjestu događaja. Doveden je u službene prostorije policije gdje je smješten do prestanka djelovanja alkohola.

Izmjereno mu je 1,5 promila. Šteta na više od 25 osobnih vozila kojima je razbio retrovizore i oštetio limariju tek se treba utvrditi. Riječ je o čovjeku koji do sada nije imao nikakve slične incidente. Kada se otrijezni, čeka ga razgovor s inspektorima.

>> Nepoznati vandal izbušio gume na 80-ak automobila

Komentara 1

Avatar pretplatniik
pretplatniik
14:00 12.02.2014.

glupost je neuništiva..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije