Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NJEMAČKOJ

Pijana majka došla po još pijaniju kćer u postaju pa pokušala pobjeći. Obje su uhićene

Vožnja u pijanom stanju
Slavko Midzor/PIXSELL
19.12.2021.
u 17:55

Obje žene dobile su kaznenu prijavu zbog vožnje u pijanom stanju, a 33-godišnjakinja će morati odgovarati i zbog vožnje bez dozvole

Bizarna situacija dogodila se sinoć u policijskoj postaji u njemačkom Neustadtu kada je 59-godišnja majka došla po svoju pijanu kćer (33). Sve bi prošlo normalno da i majka nije bila pijana, zbog čega su obje uhićene. 

Policija je ranije na parkiralištu zatekla 33-godišnjakinju koja je priznala da je pila i vozila iako nije imala vozačku dozvolu. Policajci su napravili alkotest koji je pokazao da žena ima čak 3,24 promila u krvi te ju odveli u postaju na vađenje krvi. 

Kako prenosi Fenix magazin, nakon što je čula što se dogodilo, njena majka je s 1,22 promila alkohola u krvi stigla u policijsku postaju. Nakon što je shvatila da to nije bila dobra ideja, pokušala je pobjeći, no policajci su je bacili na tlo i zaustavili. 

Obje žene dobile su kaznenu prijavu zbog vožnje u pijanom stanju, a 33-godišnjakinja će morati odgovarati i zbog vožnje bez dozvole. 

>> VIDEO Dvorac na napuhavanje odletio u zrak u Australiji: Četvero djece poginulo u padu s visine od oko 10 metara

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije