Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuta optužnica

Pijana automobilom pomela terasu kafića. Jednog usmrtila, četvero ozlijedila

Prometna nesreća Labin
Foto: Duško Marušić
1/4
02.04.2020.
u 10:36

Nesreća se dogodila u Labinu, a optužena Mia M. (28) imala je 1,20 promila alkohola u krvi u trenutku kad se zabila u zatvorenu terasu punu ljudi

Mia M. (28) iz Medulina optužena je za izazivanje nesreće sa smrtnom posljedicom, a optužnicu je protiv nje podiglo Županijsko državno odvjetništvo u Puli. Tereti ju se da je 14. prosinca 2019. u 23.45. pijana vozila kroz Labin te da je autom uletjela na terasu kafića prepunu ljudi. Poginuo je Ivan Batelić (34), dok su još četiri osobe bile ozlijeđene.

Prema optužnici, Mia M. je u krvi imala 1,20 promila alkohola, a vozila se Ulicom Zelenice u Labinu, krećući se iz smjera Rijeke u smjeru Pule, te da je skrenula lijevo u Ulicu Matije Vlačića. Kako je bila alkoholizirana, nije imala kontrolu nad vozilom te se nije kretala isključivo po kolniku niti sredinom obilježene prometne trake.

Foto: Duško Marušić

Prednjim desnim kotačem automobila je udarila u rubnik nogostupa s desne strane kolnika Ulice Matije Vlačića te je desnom stranom automobila prešla na nogostup, nakon čega je skrenula u lijevo preko prometne trake namijenjene za promet vozila iz suprotnog smjera. Prešla je preko kolnika i nogostupa te je automobilom uletjela u zatvorenu terasu ugostiteljskog objekta.

Udarila je Batelića te 31-godišnjaka, 32-godišnjakinju, 27-godišnjakinju i 29-godišnjaka koji su sjedili za stolom na zatvorenoj terasi tog ugostiteljskog objekta. Od zadobivenih ozljeda Betelić je preminuo, dok su ostali bili što lakše što teže ozlijeđeni.

Komentara 1

DU
Deleted user
11:06 02.04.2020.

Brzina izvještavanja na vrhuncu - govorimo o nesreći iz prosinca 2019.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije