Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontrola prometa

Pijana 36-godišnjakinja vrijeđala policajce i odbila alkotestiranje

policija
Arhiva VL
13.01.2010.
u 10:07

Žena je bila u vidno alkoholiziranom stanju, ali je odbila alkotestiranje. Vrijeđala je i omalovažavala policajce, a na automobilu je imala nepripadajuće tablice.

ZADAR - Zadarski policajci noćas oko 1.40 sati u Biogradskoj ulici u Zadru zaustavili su osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka kojim je u vidno alkoholiziranom stanju upravljala 36-godišnjakinja. Provjerama je utvrđeno da na vozilu ima registarsku oznaku koja ne pripadaju tom vozilu.

Tridesetšestogodišnjakinja je odbila alkotestiranje i vrijeđala je i omalovažavala policijske službenike.

Protiv nje će biti podnesena kaznena prijava zbog krivotvorenja isprave te optužni prijedlog zbog vrijeđanja službenih osoba i prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.    

 

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivicas
09:51 22.01.2010.

kada ce se napraviti studija o stvarnom utjecaju niskog postotka alkohola u krvi vozaca i vidjeti da niski postotak alkohola ne utjece stvarno na izazivanje nesreca vec da zakonodavac je isao na ruku osiguravajucim kucama i krupnom kapitalu a naustrb postivanju ljudskih prava i privatnosti Gdje stotine pojedinaca zbog jedne casice zavrsavaju u nizu preksaja pokusavajuci izbjeci puhanje . sta rade tzv liberalne stranke kod nas cija bi zadaca trebala biti da brane slobodu pojedinca i njegova prava i da se protive zakonodavstvu koje ugrozava privatnost ,kao sto je najnoviju slucaj sa tzv scenerima na zracnim pistama nasi celnici libralnih stranaka zabavljaju dokonu javnost sa prepikama o foteljama sa svojim rodjacima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije