Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
divlja vožnja

Pijan vozio u suprotnom smjeru, udario u ogradu i pao pa pobjegao

Marco Simoncelli
Foto: AFP
1/2
01.03.2012.
u 16:37

Motociklist (43) udario je u zaštitnu ogradu i pao na kolnik te zatim pobjegao s mjesta nesreće

Sa 1,68 promila alkohola u krvi vozio je jučer motocikl u suprotnom smjeru riječkom zaobilaznicom 43-godišnji Osječanin. Policija je dojavu primila oko 9 sati.

Motociklist je vozio iz pravca Orehovice u smjeru Škurinja. Došavši pred tunel Škurinje, suprotno postavljenoj prometnoj signalizaciji i oznakama na kolniku, zaustavio se, polukružno okrenuo te nastavio voziti u suprotnom smjeru, odnosno u smjeru Orehovice.

– Udario je u zaštitnu ogradu tepao na kolnik, a zatim je napustio mjesto događaja, ali su ga riječki prometni policajci vrlo brzo pronašli – priopćila je PU primorsko-goranska. Vozač je lakše ozlijeđen, a utvrđeno je i da nema položen ispit za vožnju motocikla.

Muškarac je zadržan u policiji i prekršajno prijavljen.

Komentara 5

SW
swimm
07:54 02.03.2012.

kazna 10 000 + oduzimanje vozacke na 6 mjeseci pa neka dalje loce

CH
chemica
18:02 01.03.2012.

Sve to što je napravio, nije bilo dovoljno da ga bar kazneno prijave? Aha, nije nikoga...UBIO. Plati kaznu i vozi dalje. Miškooooooo...

Avatar Aristarh
Aristarh
20:52 01.03.2012.

Ne pravdam ga, ali krivi su i nesposobni prometni stručnjaci sa nesposobno i korumpirano prometnog fakulteta koji postavljaju signalizaciju na autoceste. Jadnik kad je vidio tunel shvatio je da je pogriješio i probao nazad. Na izlazu sa AC Lučkom nema putokaza za Varaždin (putokaza za skoro trečinu Hrvatske) pa neiskusni vozači odu u grad i lutaju tražeći put za Varaždin. Putokazi za Slavosnki Brod Maribor i Ljubljanu imaju kao i za Budapest ali za Varaždin nema. Kada će to prometni jadnici uočiti i postaviti stvarno me zanima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije