Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća
Povratak na članak

Pijan vozio neregistrirani auto i ubio suvozačicu na Krku

Vozač iz Čakovca, koji je upravljao neregistriranim vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,74 promila, lakše je ozlijeđen

Komentari 26

NH
N-Hudy
11:55 25.06.2011.

..Jednostavno ne vjerujem kako uvijek najviše naje**** oni koji su najmanje krivi za nesreću! Vozač pijan, ganjao se i nadrapala suvozačica, a on lakše ozlijede.. I nevjerojatno je kako je u 80% slučajeva tako!!

VL
CH
chemica
12:01 25.06.2011.

Znači, prošao je pola Hrvatske s neregistriranim vozilom, oblijao se kao zvijeri i ubio čovjeka. Da pogodim, Jacina murija mu je \"zaboravila\" skinuti tablice s vozila mada su na to obavezni po zakonu? Sumnjam da je bez tablica išao na more. Imao sam identičan slučaj gdje je lik nagomilao hrpu kazni s automobilom kojeg sam mu prodao, ali ga nije prebacio na sebe pa mi je došla patrola doma. Vrlo ugodno iskustvo. Naknadnom provjerom sam ustanovio da vozilo NIJE čak ni registrirano. Ovdje je pak čovjek poginuo zbog nerada policije. Lijepa njihova u rasulu. Nema dovoljno policijaca, nema dovoljno poštenih i sposobnih političara koji bi uveli red, nema dovoljno pameti. Bitno da smo mi za EU \"spremni\".

VL
OB
-obrisani-
12:12 25.06.2011.

jos jedan primer bezvrijednosti policije. nista ne rade dobijaju place nalaze neke postene gradjanje da oglobe, jer je to lak poso. nema rutinskih kontroli, nema kontrola vozila, nema kontrole kriminalaca. svak moze da radi sta oce a oni za cega dobijaju place? i uopce kome odgovaraju?

VL
CH
chemica
12:13 25.06.2011.

Pardon, da, još uvijek je imao tablice na vozilu. Sramota. Vrijedi li EU-monitoring i za (ne)rad policije? Indirektno su skrivili smrt čovjeka jer da su ubojici na vrijeme skinuli registarske oznake, vraga bi se usudio putovati na drugi kraj Hrvatske.

VL
TA
tatamlata
12:36 25.06.2011.

A jadnik. Cijeli dan su na onoj vrucini su sakupljali PET boce i ambalazu pa si je navecer popio par pifkana i eto belaja.

VL
UT
utvara73
12:54 25.06.2011.

U nekim stranim zemljama EU a trebalo bi i kod nas u slučaju da želite odjaviti vozilo ili vam je istelo osiguranje ili teh. pregled dolazi agent osiguranja na vašu kućnu adresu i odjavljuje vaše vozilo isto kao i kad kupite vozilo kod nas na sajmu Jakuševec pa vam ga agent prepiše i izda pravovaljanu potvrdu, vani vam vozilo odjavi agent osiguranja kojeg ste kod ugovora o osiguranju ionako platili, a ako vas nemože naći isti kontaktira policiju i vrže potražnju vozila uz primjerenu kaznu a čak i oduzimanja vozila zbog njegove zlouporabe, kod nas vam samo prije isteka osiguranja eventualno čestitaju rođendan i obavjeste vas da vam uskoro izlazi osiguranje i da su oni naj bolji za nastavak daljnje suradnje a da se radi po primjeru iz EU zemalja sad nebi došlo do ove teške nesreće

VL
UT
utvara73
13:03 25.06.2011.

Eto kako sam napisao u svom ranijem tekstu da bi agenti osiguranja trebali otići do adrese korisnika istog te utvrditi dali je vozilo ostavljeno, prodano o čemu bi svjedočio kupoprodajni ugovor, ili je vraćeno u autosalon o čemu bi svjedočila potrebna dokumentacija a ako nebi mogao stupiti u kontakt s vlasnikom onda se obavještava lokalna policija koja stupa u daljnji rad po slučaju i eto novog radnog mjesta za nekoliko osoba umjesto šta po kućnim adresama nude sumljiva osiguranja i gnjave ljude, ovako bi se stvorio kvalitetniji način života, nazoveš agenta i on dođe odjaviti vozilo i nema gužvi u PU i dodatnih gluposti

VL
BO
bonsai
14:14 25.06.2011.

Tablice nemaju nikakve veze sa voznjom neregistriranoga vozila , radi se o kulturi samoga vozaca , zasto ja ne vozim neregistrirano vozilio , zasto ja ne pijem alkohol kad moram za volan ? tablice su vlasnistvo vozaca jer ih jee on platio a kako sprijeciti vozace da voze neosigurane automobile ? vrlo jednostavno , policija mora nakon 5 dana onesposobiti automobil , dali posebnim klijestima na kotacu ili pecacenjem ,zakljucati vozilo .kada vlasnik plati osiguranje vozilo se otkljucava i moze na tehnicki !

VL
Avatar bok
bok
14:19 25.06.2011.

...treba mu jedno 30 godina samnice. Za primjer drugima.

VL
ST
stranac
22:07 25.06.2011.

ova budala bolje da je sam se ubio nego sto ubija neduzan svijet,,

VL
TE
Testera
15:32 25.06.2011.

Ma šta djevojku koju je odvezao u smrt boli quratz jel auto bio registriran ili ne ???

VL
PG
praseca gripa
16:01 25.06.2011.

Ne znam sto treba ovom ludjaku,ali mi smeta kad se kaze ,da je on ubio suvozacicu,sto definitivno jest,a za Cacica se kaze da je to nesretna okolnost,slucajnost,peh,zla kob......

VL
AN
andrijacatch
16:12 25.06.2011.

Dio, ali dio odgovornosti je na suputnicama. Vidjele su da je pijan i što su očekivale? Ja ne bih sjeo u auto da be oblokani vozi. Druga stvar je ako ih je natjerao, ali starije su od njega, nisu djeca.

VL
CH
chemica
17:03 25.06.2011.

Čačić nije bio pijan i upravljao je registriranim vozilom. Kako se to može na bilo koji način usporediti s ovim slučajem...Svatko od nas ima pravo na pogrešku u prometu. Pijana ili drogirana osoba to pravo NEMA. Zato postoji ona \"kaznica\" od dvadesetak tisuća kuna, samo za alkose za volanom. Shvatio je frend na teži način. Izazvao je nesreću pijan, a šteta po procjeni policije je iznosila 4000 kuna. Kada mu je došao račun od osiguranja na 20 i nešto tisuća, srce mu je stalo. Ma sve će to odvjetnik riješiti. E pa neće. Sad mu je, nakon 5 godina parničenja, stigla ovrha na više od 50 tisuća kuna. Tako će i ovom moronu. Samo zato jer je pijan napravio sr*nje. Što se pak tiče te nekakve vozačke \"nekulture\" pa neki voze neregistrirana vozila je su \"nekulturni\", ma bulšit. Ima vozača koji jednostavno NEMAJU za registraciju. Zato treba intervenirati policija i skinuti im tablice da više ne mogu na cestu jer ako s takvim vozilom sudjeluju u nesreći...Kako će ovaj bijednik ikada pronaći novce za odštetu osiguranju? Radi se o minimalno 200 tisuća kuna, a on nema čak ni za regu. Bit će im rob do smrti.

VL
FE
Felicijen
18:08 25.06.2011.

Navodno ni suvozač u autu ne smije biti pijan pa je tu i pitanje podijeljene odgovornosti?

VL
CU
cunt
19:16 25.06.2011.

Pijan vozio neregistrirani auto i ubio suvozačicu . takvo nešto još nikad nisam čuo i to još u budučoj 28 članici EU

VL
MO
moviedude
20:57 25.06.2011.

Ako hoćete gledati najnovije filmove online posjetite www.moje-kino.netai.net ! Ne treba ništa platiti, niti se registrirati... :) Filmovi su doslovno novi, tek došli u hrvatsku! Aha da, i imaju TITLOVE (na hrvatskom :P) www.moje-kino.netai.net - odlična stranica!

VL
KA
Kakma
21:27 25.06.2011.

To sto pije jos mogu razumjeti( Prekrasan zivot u drzavi HDZ-a) ali voziti auto i ljude jos u njemu.NE.Tu nema opravdanja,zato par desetaka godina vozacku oduzeti.

VL
PG
praseca gripa
00:34 26.06.2011.

Po komentarima; ovaj nesretnjak je bio pijan,znaci neuracunljiv! Cacic nije bio pijan,znaci uracunljiv i ubio dvoje ljudi! Znaci ,nema pravde! Mocni mogu ubijat,a ostali koji nisu mocni su ubojice!

VL
CH
chemica
01:15 26.06.2011.

U SAD-u alkos za volanom ide automatski u stanicu s lisicama na rukama, napravio on prometni prekršaj ili ne.Tretman prema trijeznom vozaču je ipak malo drugačiji. Pijana budala je za amere elementarna nepogoda na cesti i predstavlja razlog za uzbunu, dok je nekim Hrvatima pak puno bitnije da li se vozač možda zove Radimir Čačić. Istina, malo tko bi ostao hladnokrvan da zna kako mu se na autocesti primiče Čaćko u svojoj \"cestovnoj krstarici\", ali to će već Madžari riješiti. Naš je problem pijani vozač koji u neregistriranom vozilu može proći pola Hrvatske i izazvati prometnu nesreću sa smrtnom posljedicom. Nije jedini koji se tako ponaša pa bi bilo krajnje vrijeme da HRVATSKA policija napokon počne provoditi zakone ove zemlje i poskida tablice sa svih neregistriranih vozila. Da vidimo kome će nakon toga pasti na pamet put od Čakovca do Krka. Stići će taman do prve policijske patrole koja kontrolira promet. Zar je tako teško? Sve je lijepo definirano na papiru, ali u stvarnosti imamo kaos. Lijepa njihova hdz-ovska.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.