Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Pijan vozio neregistrirani auto i ubio suvozačicu na Krku

nesreća (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
25.06.2011.
u 09:06

Vozač iz Čakovca, koji je upravljao neregistriranim vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,74 promila, lakše je ozlijeđen

KRK - U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas u 2,45 sati u Dubašljanskoj ulici u Malinskoj na otoku Krku smrtno je stradala jedna osoba, dok su dvije ozlijeđene.

Do nesreće je došlo kada je 28-godišnji vozač iz Čakovca upravljajući Mitsubishiom čakovečkih registarskih oznaka kod kućnog broja 70 zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom te je izlaskom iz desnog zavoja prešao na suprotnu stranu kolnika i udario u betonski zid.

Uslijed siline udarca smrtno je stradala 34-godišnja Zagrepčanka, putnica u Mitsubishiu, dok je druga putnica u vozilu, 34-godišnjakinja iz Velike Gorice zbog zadobivenih ozlijeda prevezena u KBC Sušak.

Vozač iz Čakovca, koji je upravljao neregistriranim vozilom i pod utjecajem alkohola od 1,74 promila, lakše je ozlijeđen.

Ključne riječi

Komentara 26

CH
chemica
12:01 25.06.2011.

Znači, prošao je pola Hrvatske s neregistriranim vozilom, oblijao se kao zvijeri i ubio čovjeka. Da pogodim, Jacina murija mu je \"zaboravila\" skinuti tablice s vozila mada su na to obavezni po zakonu? Sumnjam da je bez tablica išao na more. Imao sam identičan slučaj gdje je lik nagomilao hrpu kazni s automobilom kojeg sam mu prodao, ali ga nije prebacio na sebe pa mi je došla patrola doma. Vrlo ugodno iskustvo. Naknadnom provjerom sam ustanovio da vozilo NIJE čak ni registrirano. Ovdje je pak čovjek poginuo zbog nerada policije. Lijepa njihova u rasulu. Nema dovoljno policijaca, nema dovoljno poštenih i sposobnih političara koji bi uveli red, nema dovoljno pameti. Bitno da smo mi za EU \"spremni\".

OB
-obrisani-
12:12 25.06.2011.

jos jedan primer bezvrijednosti policije. nista ne rade dobijaju place nalaze neke postene gradjanje da oglobe, jer je to lak poso. nema rutinskih kontroli, nema kontrola vozila, nema kontrole kriminalaca. svak moze da radi sta oce a oni za cega dobijaju place? i uopce kome odgovaraju?

NH
N-Hudy
11:55 25.06.2011.

..Jednostavno ne vjerujem kako uvijek najviše naje**** oni koji su najmanje krivi za nesreću! Vozač pijan, ganjao se i nadrapala suvozačica, a on lakše ozlijede.. I nevjerojatno je kako je u 80% slučajeva tako!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije