Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOPORABA PRAVA DJETETA

Pijan vozio djecu i prijetio 34-godišnjakinji s kojom ne smije kontaktirati

zatvor
Miranda Cikotic/PIXSELL/Ilustracija
23.12.2020.
u 09:35

Osim toga sumnjiči se da je 9. prosinca nakon razgovora sa svojom maloljetnom djecom prijetio 34-godišnjakinji

Kada pijan voziš u automobilu dvoje maloljetne djece, onda u konačnici završiš pod istragom zbog zloporabe djetetovih prava. A upravo se to dogodilo 52-godišnjaku koji je ispitan na ODO Pula. Sumnjiči ga se da je 2. kolovoza s dva promila alkohola upravljao vozilom u kojem je bilo dvoje maloljetne djece i to sve dok ga policija nije zaustavila.

Osim toga sumnjiči se da je 9. prosinca nakon razgovora sa svojom maloljetnom djecom prijetio 34-godišnjakinji. S djecom je razgovarao mobitelom koji je bio na razglasu, a 52-godišnjak se sumnjiči da je znao da je 34-godišnjakinja, kojoj ne smije prilaziti niti s njom uspostaviti ikakav kontakt u blizini, pa joj je zaprijetio. Sutkinja  istrage Županijskog suda u Puli mu je  odredila istražni zatvor zbog  mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije