Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pijan vozio čak 211 kilometara na sat

brzina
Arhiva VL
18.12.2009.
u 17:52

Policajci su bili još više iznenađeni kada su alkotestom utvrdili da je vozač “podgrijan” s čak 2,42 promila alkohola u krvi. Vozio je autocestom Bregana - Bajakovo.

VINKOVCI – Čak 211 kilometara na sat jurio je automobil koji je policijski presretač uočio na autocesti Bregana - Bajakovo.

Policajci su bili još više iznenađeni kada su alkotestom utvrdili da je vozač “podgrijan” s čak 2,42 promila alkohola u krvi.

Ključne riječi

Komentara 12

KR
krenica
18:07 18.12.2009.

Ma o čemu govorite?Čovik je jedan od managera HACa pa testira cestukoliko je mokra.Opet će čim se otrizni u hotelu Osijek.

OB
-obrisani-
18:21 18.12.2009.

sta bi bilo tek da je bio trijezan

DO
doklerbo
11:36 11.01.2010.

Pa sta je tu sporno? Pa covijek isprobavao auto,posto kod nas nema poligona ha ha ha,taj nek se prijavi za medunarodni RELY al prije toga nek popije litar konjaka,prvo mjesto neizostaje!!!!Pa sto ga kazniti l\'el tako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije