Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Pijan upao u stan pa izbo suprugina prijatelja

zatvor
Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
06.10.2022.
u 08:20

Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da se 45-godišnjaku produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Za pokušaj ubojstva optužen je 45-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podigao ŽDO Split. Tereti ga se da je 21. kolovoza 2022. u 16.45 u Splitu, u alkoholiziranom stanju, nepozvan ušao u nezaključani stan u kojem je bila njegova supruga i njezin prijatelj (33). Prvo se s njim  verbalno sukobio, a tijekom te svađe u jednom je trenutku iz pojasa hlača  izvadio nož i, s nakanom da usmrti 33-godišnjaka, nasrnuo na njega.

Došlo je do naguravanja njih dvojice tijekom kojeg je 45-godišnjak ubo 33-godišnjak u lijevi kuk i lijevu bočnu stranu trbuha. Lakše ga je ozlijedio prije no što mu je 33-godišnjak uspio oduzeti nož te ga spriječiti u daljnjim napadima. Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da se 45-godišnjaku produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vidum
10:14 06.10.2022.

Ne piše je li supruga bila u prijateljevom stanu ili je napadač upao u vlastiti stan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije