Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Alkohol nije za sve

Pijan se vratio kući pa zgrozio susjede: Nadzorna kamera otkrila što je mladić učinio

pijani Rus
Foto: Screenshot
1/2
17.02.2020.
u 11:17

Muškarac je došao pred zgradu u kojoj stanuje i prvo je pokazivao svoje borilačke vještine ispred zgrade udaravši ulazna vrata...

Da alkohol nije za sve pokazao je još jednom jedan Rus koji se pijan vraćao kući. Njega je uhvatila nadzorna kamera zgrade u ruskoj Krasnaji Poljani na Kavkazu.

Muškarac je došao pred zgradu u kojoj stanuje i prvo je pokazivao svoje borilačke vještine ispred zgrade udaravši ulazna vrata, a kada mu je to dosadilo ušao je u zgradu. Nakon ulaznih vrata sljedeće je na redu bilo dizalo.

Tvrdoglavo dizalo nije se htjelo pokrenuti pa ga je muškarac izudarao nogom i uništio upravljačku ploču.

Stanare je probudila buka, a kada su pogledali nadzornu kameru zgrade imali su što vidjeti. Snimka im je otkrila da je jedan od susjeda razbio ogledalo na ulazu te uništio dizalo. Odmah su pozvali policiju koja ga je uhitila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije