Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stradali mladići

Pijan se penjao na trafostanicu, strujni udar ga srušio na tlo

trafostanica
Arhiva VL
17.07.2011.
u 10:07

Ozlijeđeni 17-godišnjak zadobio je opekline drugog i trećeg stupnja po vratu, leđima, prsima i rukama

Mladić (17) iz Tompojevaca kod Vukovara teško je ozlijeđen od strujnog udara tridesetak minuta prije ponoći kada se popeo na trafostanicu.

S dvojicom vršnjaka vraćao se kući iz subotnjeg provoda u mjesnom kafiću i, kako su policiji rekli prijatelji, odjednom je rekao kako mu je dosadno i da će se popeti na trafostanicu. Kada se popeo, strujni udar ga je bacio na tlo i pritom je zadobio opekline drugog i trećeg stupnja po vratu, leđima, prsima i rukama. Ozljede nisu opasne po život i zadržan je na liječenju u vukovarskoj Općoj bolnici.

Skakao u Dunav pa ozlijedio kralježnicu

Nakoliko sati ranije, u subotu popodne, teško je stradao 17-godišnji Vukovarac. S društvom je bio na kupanju na Dunavu, na Maloj adi i prilikom skoka u vodu teško je ozlijedio kralježnicu. Zbog težine ozljeda 17-godišnjak je odmah prevezen u KB Osijek gdje je zadržan na liječenju.

Komentara 5

GE
gemist
10:38 17.07.2011.

Ajde,živ je,napio se pa se popeo na trafostanicu,zanimljivo,ali dobro je prošao.Odmah oglobiti tu lokalnu birtiju jer prodaje alkohol maloljetnicima za primjer ostalima.Usput me jučer sličan šmrkavac pitao u dućanu da mu kupim 2l votke jer njemu neće blagajnica prodati,streao sam ga u onu stvar,ali mu je čovjek iza mene to napravio,a sutra mu se bude njeovo dijete penjalo po trafostanici iz dosade

ZO
zoki385
10:59 17.07.2011.

mali je uočio nekakav kvar, pa je htio intervenirati... :-)) da, mi smo se isto svukud penjali i svašta radili u tim godinama. drago mi je da se dečko izvukao, a nemam ništa protiv toga, jer znam da smo svi mi bili ludi u tim godinama. buntovni i hrabri. sad smo to sve zaboravili, kao, kao da smo oduvijek bili fini i zgražamo se nad svime.

SA
saniboj
13:09 17.07.2011.

Neka bude sretan sto mu nije lice izgorjelo, ovo drugo moze pokriti krpicama. Ozenit ce se on jos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije