Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar u Karlovcu

Pijan prošao automobilom kroz crveno, petero ozlijeđenih

nesreca
kristina štedul fabac/pixsell
06.09.2010.
u 09:34

U nesreći su dvije osobe teško ozlijeđene i zadržane na liječenju u Općoj bolnici Karlovac.

Pet osoba ozlijeđeno je u prometnoj nesreći koja se jučer u 4.20 sati dogodila na križanju kraj Koranskog mosta u karlovačkom naselju Rakovcu. Vozač Ford Fieste pod utjecajem alkohola najvjerojatnije je prošao kroz crveno svjetlo i udario u Audi 80.

Policija je službeno priopćila sa je u sudaru sudjelovao Audi karlovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao vozač iz Generalskog Stola pod utjecajem alkohola od 1,5 g/kg, i Ford Fiesta karlovačkih registaracija, kojim je upravljao vozač iz Cetingrada. 

Kako smo doznali od dr. Ivana Frketića iz Hitne kirurške ambulante Opće bolnice Karlovac, troje ozlijeđenih pušteno je kućama odmah poslije liječničke obrade. Međutim, dvije su osobe teško ozlijeđene i zadržane na liječenju na traumatologiji.

Nesreća se dogodila na raskrižju udaljkenom tek stotinajk metara od Športsko rekreacijskog centra Korana, gdje su se održavali tradicionalni karlovački Dani piva.

Komentara 1

Avatar Nikica Velikovski
Nikica Velikovski
21:50 06.09.2010.

tragedija, samo da se 2 teže ozlijeđenih oporrave bez većih posljedica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije