Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama u Podravini

Pijan polio kuću benzinom i prijetio, zahvatio suprugu i dvoje djece

Drama u Ivanić Gradu: Policija došla zbog prijave obiteljskog nasilja, on ih napao nožem
Igor Soban/PIXSELL
13.05.2019.
u 08:23

Muškarac pod utjecajem alkohola od 2,18 promila benzinom je zalio dio hodnika kuće te je zahvatio suprugu i dvoje malodobne djece. Provodi se daljnje kriminalističko istraživanje

Potpuno pijani muškarac (38) uhićen je jučer oko 13 sati nakon što je u Ferdinandovcu kod Đurđevca benzinom polio unutrašnjost kuće prijeteći da će sve zapaliti.

Kako je jutros priopćila koprivnička policija, dio benzina završio je i na supruzi (33) te njihovo dvoje malodobne djece. Doznajemo kako je prestravljena majka pokupila djecu i pobjegla susjedima koji su odmah pozvali policiju.

“Sumnja se da je 38–godišnjak jučer oko 13 sati u Ferdinandovcu pod utjecajem alkohola od 2,18 promila benzinom zalio dio hodnika kuće te je zahvatio suprugu i dvoje malodobne djece. Provodi se daljnje kriminalističko istraživanje”, naglasili su u Policijskoj upravi.

Komentara 4

Avatar indigo25
indigo25
09:40 13.05.2019.

Da li je u pitanju rom?

LI
liliZG
10:00 13.05.2019.

Na prisilno odvikavanje od alkohola

GE
generacija57
09:31 13.05.2019.

Na lomaču sa gadom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije