Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekorder

Pijan nagazio na gas pa se prevrnuo na cesti

alkohol
Dragutin Šantoši
19.01.2011.
u 15:46

Rekorder s koncentracijom alkohola od 2,32 g/kg je 62-godišnjak iz Rijeke koji je 14. siječnja, upravljajući osobnim vozilom Volkswagen Polo, “zaplesao” na cesti od Sv. Kuzma prema Čavlima

Protekloga tjedna policija je na primorsko-goranskim prometnicama alkotestirala 392 vozača, a njih 62 za volan je sjelo s koncentracijom alkohola većom od 0,50 g/kg. Sedmorica su bila sudionici prometnih nesreća.

Rekorder, a izmjerena mu je koncentracija alkohola od 2,32 g/kg, je 62-godišnjak iz Rijeke koji je 14. siječnja, upravljajući osobnim vozilom Volkswagen Polo riječkih registarskih oznaka, “zaplesao” na cesti od Sv. Kuzma prema Čavlima. Zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu nad vozilom koje je udarilo u metalne znakove i panoe uz cestu, potom se Polo prevrnuo na bok i zaustavio na kolniku. Na sreću, u tom trenutku nije bilo drugih vozila na cesti. U prometnoj nesreći 62-godišnjak nije ozlijeđen, a šteta se cijeni na oko 7500 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije