Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKUPO GA JE KOŠTALO

Pijan k'o letva vozio kamion po autocesti, uhvaćen kod Novske

Pustom autocestom A3 kroz Slavoniju prometuju uglavnom kamioni
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
01.09.2020.
u 12:19

Kažnjen je s 9000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilom „C i E“ kategorije na području Europske unije u trajanju od tri mjeseca

U nedjelju, 30. kolovoza oko 19.15 sati, na autocesti A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, kod Novske, policijski službenici zaustavili su teretno vozilo s prikolicom, bugarskih nacionalnih oznaka, kojim je iz smjera Lipovca pod utjecajem alkohola od 2,53 promila upravljao 59-godišnji državljanin Republike Bugarske.

Uhićen je i smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje te je sljedećeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji ga je kaznio novčanom kaznom od 9000 kuna te izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom „C i E“ kategorije na području Europske unije u trajanju od tri mjeseca.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
stormrider
13:08 01.09.2020.

Ja jos u zivitu nisam vidio pijanu letvu, mozda ovaj obrazovani novinar sa bulevarskim zargonom! Cestitam na Kvaliteti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije