Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plivale Savom

Pijan iz automobila zračnom puškom pucao na patke

patke
Goran Ferbezar/PIXSELL
11.10.2013.
u 10:35

Pregledom oružja kojim se koristio utvrđeno je da je riječ o zračnoj puški za koju 42-godišnjak nije imao dozvolu. Uz to, izmjereno mu je i 1,73 promila alkohola u krvi.

Tijekom svojih redovitih zadaća policijski službenici za zaštitu državne granice su u srijedu, oko 12.20 sati kod muzeja u Županji, uz šetnicu, uočili osobni automobil iz kojega je muška osoba kroz spušteno prozorsko staklo pucala iz puške u smjeru rijeke Save na kojoj su plivale patke.

Provjerom identiteta utvrđeno je da je riječ o 42-godišnjaku iz Županje. Pregledom oružja kojim se koristio utvrđeno je da je riječ o zračnoj puški za koju 42-godišnjak nije imao dozvolu. Uz to, izmjereno mu je i 1,73 promila alkohola u krvi. Poslije svega policija je Prekršajnom sudu dostavila optužni prijedlog protiv ovoga Županjca zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o oružju i Zakona o nadzoru državne granice.

>>'Pucanje na glinene golubove smeta lovcima i turistima'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije