Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepopravljiv

Pijan i bez vozačke usmrtio svoju ženu

17.10.2014., Zabok - Na industrijskoj cesti u Zaboku doslo je do frontalnog sudara izmedju osobnog automobila i teretnog kamiona. Vozac osobnog auta iz jos neutvrdjenih razloga je skrenuo na suprotni trak zbog cega je doslo do sudara. Vozac osobnog automo
Foto: Ilustracija: Matija Topolovec/PIXSELL
19.09.2015.
u 22:30

Višestruki prometni prekršitelj unesrećio je i svoju obitelj. Muškracu (46) u krvi je izmjerno 2,20 promila, a vozački ispit nikada nije položio

Jedna poginula osoba i 11-godišnje dijete ozlijeđeno opasno po život, rezime su teške nesreće koju je pijan i bez vozačke dozvole skrivio 46-godišnjak iz Križevaca. Da tragedija bude veća, u nesreći koja se u četvrtak u 23.05 dogodila na cesti između Novog Gloga i Svetog Ivana Žabna stradala je vozačeva obitelj.

Kako je priopćila policija, muškarac (46) upravljao je citroënom te se s autobusnog ugibališta pokušao uključiti u promet. Polukružno se okretao, no nije uočio da mu iz suprotnog smjera nailazi kamion virovitičkih oznaka, kojim je u smjeru Svetog Ivana Žabna upravljao 51-godišnjak. Vozač kamiona nije uspio zakočiti i svom je silinom udario u desnu bočnu stranu citroëna. Na toj, suvozačkoj strani sjedila je supruga 46-godišnjeg vozača automobila, koja je s teškim ozljedama prevezena u bjelovarsku bolnicu. Liječnici je nisu uspjeli spasiti i preminula je jučer u ranim jutarnjim satima. Za život opasne ozljede zadobio je i vozačev 11-godišnji sin, koji je sjedio na stražnjem sjedalu. Liječnici se još uvijek bore za njegov život.

Vozač citroëna bio je alkoholiziran, a u krvi mu je izmjereno 2,20 promila alkohola. Usto nije nikad položio vozački ispit, a doznajemo da je već više puta prekršajno kažnjavan zbog vožnje bez vozačke dozvole i u alkoholiziranu stanju. On je u nesreći lakše ozlijeđen, a također je zadržan u bjelovarskoj bolnici. Slijedi mu kaznena prijava zbog vožnje u alkoholiziranom stanju te prometne nesreće sa smrtnom posljedicom. Vozač teretnjaka nije bio alkoholiziran, a zbog očevida nesreće promet se jedno vrijeme odvijao otežano.

>> Vozač sa 3,4 promila alkohola u krvi usmrtio dječaka. Uhvatili ga prolaznici!

>> Pijan pokosio dvojicu dječaka, pa pobjegao

Komentara 8

SA
samoborka
22:51 19.09.2015.

Bravo za zenu koja je mirne duse s vlastitim djetetom sjela u auto s pijanim muzem koji nije imao polozen vozacki.

LA
LANA555
23:16 19.09.2015.

Ludilo ? Eto zene namjesto da muza nekako nagovori uzme kluc ona s djetetom jos sjedne u auto.Tuzno.

Avatar profiler80
profiler80
06:01 20.09.2015.

Eto ti. Da nije dijete jos zivo i sam se ubijes ali dok i ako se izvuce nemozes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije