Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUTOCESTA ZAGREB - SISAK

Pijan i bez vozačke izazvao nesreću na autocesti, dobio je 'paprenu' kaznu

Prometna policija
Marijan Sušenj/PIXSELL
27.09.2021.
u 14:00

Vozilom je udario u metalnu odbojnu ogradu i smjerokazni stupić.

60-godišnjak s područja Velike Gorice izazvao je jučer, 26. rujna, oko 18 sati, prometnu nesreću na autocesti A11 Zagreb – Sisak.

Naime, do nesreće je došlo kada je on upravljao osobnim vozilom zagrebačkih registracija u smjeru Zagreba bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,93 promila. Vozilom je udario u metalnu odbojnu ogradu i smjerokazni stupić.

Uhićen je te je tijekom današnjeg dana doveden na prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda koji ga je kaznio ukupnom novčanom kaznom u iznosu od 21.300 kuna te mu izrekao zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od godinu dana.

VIDEO: Taksist prevario Britance za 700 kuna i umjesto Vodica ih odveo u Zadar.

Komentara 1

Avatar lasta mala
lasta mala
07:31 30.09.2021.

Taj nije spreman ni da bude pješak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije