Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EPILOG STRAVIČNE NESREĆE

Pijan bježao policiji pa skrivio smrt djevojke (20). Osuđen na tri godine zatvora

Prometna nesreća kod Bjelovara
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
16.01.2020.
u 11:46

Saša Krivanek (39) iz Bjelovara s 2,39 promila bježao je policiji koja ga je pokušala zaustaviti pokraj benzinske

Saša Krivanek (39) iz Bjelovara pravomoćno je osuđen na tri godine bezuvjetnog zatvora jer je pijan skrivio prometnu nesreću u kojoj je poginula djevojka Vlatka Glušac (20).

Presuda je postala izvršna i Krivanek će se ovih dana morati javiti centru za dijagnostiku u Zagrebu u kojem će biti upućen na izdržavanje zatvorske kazne. Prema presudi, on je u siječnju 2015. u bjelovarskom naselju Hrgovljani bježeći policiji pod utjecajem alkohola od 2,39 promila i brzinom od 116 kilometara na sat Peugeotom sletio s ceste.

U stravičnoj nesreći suputnica Vlatka Glušac smrtno je stradala, a njezina kolegica Ivana Vida teško je ozlijeđena. Vozač je prošao s lakšim ozljedama. Krivanek je kobne noći oko 23 sata s dvije konobarice nakon zatvaranja kafića krenuo u noćni provod. No, naletjeli su na policiju koja ih je pokraj benzinske pokušala zaustaviti.

Pijani Saša uplašio se i pokušao pobjeći policajcima te je stisnuo gas. Policija je krenula za njima bez uključivanja rotirki. Zbog brzine, pijanstva i skliskoga kolnika Krivanekov Peugeot sletio je s ceste.

Vozilo se u jednom trenutku zanijelo u zavoju, sletjelo s prometnice i pri velikoj brzini zabilo u metalnu ogradu, a potom i zid kuće. Peugeot je bio smrskan do neprepoznatljivosti, a nesretna je Vlatka preminula sat vremena poslije u bjelovarskoj bolnici.

Komentara 11

Avatar intimus500
intimus500
12:16 16.01.2020.

prema RH pravosuđu, život mlade djevojke = 3 god. zatvora ... pravosuđe rak rana naše države.

Avatar dpejakovic
dpejakovic
12:23 16.01.2020.

Zbilja sramota, pa zar 3 godine zatvora vrijedi njen život? Pa bio je pijan i bježao policiji za tako nešto bi trebao najmanje 10 godina biti u zatvoru!

DU
Deleted user
12:24 16.01.2020.

To je trebalo biti okvalificirano kao namjerno ubojstvo....naše pravosuđe....još bi mogao "razumjeti", da nije bježao od policije koja ga je pokušala zaustaviti, te tri godine.....ovako u ovom slučaju najmanje deset godina.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije