Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SURADNJA

Pevec tradicionalnom donacijom od 240.000 kuna pomogao rad vukovarske Pučke kuhinje

Pevec tradicionalnom donacijom od 240.000 kuna pomogao rad vukovarske Pučke kuhinje
13.12.2019.
u 13:42

Pevec d.d., prvi hrvatski trgovački lanac, danas je u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara potpisao ugovor o donaciji vukovarskoj Pučkoj kuhinji u vrijednosti od 240.000 kuna.

Ovo je već četvrta godina otkako je počela suradnja vukovarske Pučke kuhinje i Peveca, koji mjesečno potpomaže kuhinju s 20.000 kuna što bi značilo da bi do kraja 2020. ukupan iznos donacije bio gotovo milijun kuna.

Kontinuirano pomaganje pučke kuhinje u Vukovaru, gradu heroju naša je dužnost ali i obaveza. Nedavno smo upravo u Vukovaru otvorili novi trgovački centar te zaposlili 50 novih djelatnika stoga imamo dužnost pomoći onima koji nisu u mogućnosti priskrbiti osnovnu ljudsku potrebu - a to je topli obrok. Naša donacija omogućava nesmetani rad kuhinje i smatram da svi zajedno moramo raditi na ovakvim projektima kako ne bi bilo gladnih nigdje u Hrvatskoj“, izjavio je prilikom potpisivanja ugovora Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Peveca.

Iznimno smo zahvalni što je Pevec prepoznao važnost našeg djelovanja i što već gotovo tradicionalno, četvrtu godinu za redom podržava naš rad i omogućuje kvalitetno funkcioniranje Pučke kuhinje. Pevec je dugogodišnji pouzdan partner Grada Vukovara na čitavom nizu projekata, a nedavno je i službeno u Vukovaru s modernim prodajnim centrom u kojem je zaposlenje pronašlo 50 Vukovaraca“ izjavio je Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara.

Osim što tradicionalno pomaže rad vukovarske Pučke kuhinje, Pevec kontinuirano ulaže u Slavoniju pa je tako u listopadu ove godine otvoren novoizgrađeni prodajni centar u Vukovaru s 50 novih radnih mjesta, dok je u fazi izgradnje novi centar u Vinkovcima te je u procesu preuređenja nova lokacija centra u Slavonskom Brodu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije