Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treću godinu zaredom
Povratak na članak

Pevec i u 2019. donira 240.000 kuna Pučkoj kuhinji u Vukovaru

Lovrinčević je također napomenuo kako očekuje da će investicija Peveca u izgradnju novog prodajnog centra u blizini Borova naselja, koji će zaposliti 50 Vukovaraca, dodatno pomoći gradu Vukovaru

Komentari 3

IV
Ivanmatic591
15:15 25.01.2019.

Pevec osim što se istaknuo kao vodeći poslodavac zbog brige o svojim djelatnicima on je primjer i socijalne svijesti. Godinama financira Vukovar i uz to priprema veliko ulaganje zbog grada.. To je pravo domoljublje!! Zato i mi trebamo poduprijeti njihh kupnjom u našem Pevecu a ne stranim lancima!! BRAVO PEVEC!!

VL
MS
Marin_Sutalo
16:04 25.01.2019.

Ovo se zove društveno odgovorno ponašanje. Dok političari lome koplja oko Vukovara lijepo je vidjeti da ima onih koji konkretno pomažu ovom gradu heroju. Više od svega vjerujem da Vukovarce veseli izgradnja Peveca i s tim u vezi novo zaposljavanje.

VL
Avatar Coldmachine
Coldmachine
17:43 25.01.2019.

Klasicna promocija HDZ-a i nazalost, normalno zaposlenje bez natjecaja preko veze, za 2800kn , i to se se slavi kao uspjeh jer je grad osiromasen i sretan s mrvicama, s minimalcem a paradox je da u 21 stoljecu imamo gladan narod ,a kakva je situacija pitanje hoce li uopce i naci 50 ljudi , a cim se ovaja pevec drzi uz gradskog oca vjerovatno je to neka šema!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.