Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje

Petrovsko: Pijani otac nakon svađe nožem pokušao ubiti sina

očevid (1)
Krunoslav Petrić/PIXSELL
16.07.2010.
u 08:32

Teško ozlijeđeni sin vozilom Hitne medicinske pomoći najprije je prevezen u Opću bolnicu Zabok, a zatim u bolnicu Jordanovac gde se liječnici bore za njegov život. Otac je uhićen.

PETROVSKO - Policija sumnjiči 61-godišnjega B. P. za pokušaj ubojstva 37-godišnjeg sina S. P. koji je u napadu teško ozlijeđen, izvijestili su iz PU krapinsko-zagorske. Pokušaj ubojstva dogodio se oko 23.30 sati u obiteljskoj kući.

Otac i sin najprije su se verbalno sukobili, a potom i fizički. Pijani otac (izmjereno mu je 2,28 promila alkohola u krvi) kuhinjskim je nožem zadao ubodnu ranu svom sinu.

Teško ozlijeđeni sin vozilom Hitne medicinske pomoći najprije je prevezen u Opću bolnicu Zabok, a zatim u bolnicu Jordanovac gdje se liječnici bore za njegov život. 

Osumnjičeni je otac uhićen.

Komentara 1

Avatar ivek
ivek
19:43 16.07.2010.

obitaljske svadje zbog alkohola za kaj cugaju , i dodju doma i zele rjesit probleme nejmastine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije